Med Fremtind har Sparebank1 og DNB skapt et av landets største forsikringsselskaper. Allerede brukes våre løsninger av 1 million mennesker, og vi anvender stadig mer datafangst, maskinlæring og kunstig intelligens for å forstå hva de har behov for – og for å skape et enklere, tryggere liv for flere.

Bli med å bygge Fremtinds Consultingteam!

For at vi skal nå våre ambisiøse mål har Fremtind etablert en egen konsulentenhet – Fremtind Consulting – et høykompetent faglig miljø som bidrar med prosjektledelse og strategisk rådgivning. Dette omfatter områder som strategi, organisasjonsutvikling, innovasjon og digital utvikling, produkt og konseptutvikling, regulatoriske forhold, M&A og samarbeid, effektivisering og nye forretningsmodeller og mye mer.
Dersom du ønsker en jobb som virkelig betyr noe for andre, og en sentral rolle i å bygge fremtidens forsikringsselskap må du lese videre.

Vi utvider teamet og søker dyktige prosjektledere og rådgivere som vil bli med på Fremtind sin reise mot å bli nr 1. Vi ser etter deg som kan hjelpe oss å få fart på arbeidet vårt, jobbe datadrevet, eksperimentere med ny teknologi og se til at vi lykkes med det vi gjør.

Er du klar for et jobbskifte? I så fall kan du se frem til å bli en del av et stort og spennende fagmiljø. Vi har korte beslutningsveier og du kan være med på å forme hva Fremtind skal være.

Rollene vi skal fylle akkurat nå er:

Strategirådgiver

Analyse – forretning – business case – problemløsning
Les mer/søk her

Prosjektleder

Risikostyring – teknologi – prosessforbedring
Les mer/søk her

Vi ser frem til å høre fra deg!

Blå trekant
Meny