Andreas De Lange

Hos Bønes Virik jobber det kompetente medarbeidere med lang fartstid i arbeidslivet, høy utdanning og integritet. Arbeidsmiljøet er godt og stabilt: Vi jobber som et lag, og ikke for oss selv.

Andreas de Lange

Partner

Andreas de Lange (f. 1983) har 12 års erfaring fra rekruttering til ledergrupper i IT bransjen, samt leder- og spesialiststillinger innen IT og digitale roller. Eksempelvis CTO, CEO, CMO, CSO, COO, konsulentledere, seniorutviklere, seniorarkitekter, UX, devops, forretningsutviklere, og performance marketing.

Andreas har inngående kjennskap til IT bransjen og lederutfordringene i sektoren. Dette gjør han til en verdifull sparringspartner når Bønes Virik skal rekruttere til CTO roller og stillinger i ledergruppen til IT selskaper. Han tar også konsulentoppdrag og utarbeider skreddersydd talent acquisition strategi for tech selskaper.

Andreas publiserer årlig to omfattende markedsundersøkelser, «CTO-undersøkelsen» og «Lønn- og teknologiundersøkelsen», som begge blir benyttet som referanseindeks for lønn og teknologivalg av IT bransjen i Bergen. Andreas skriver hyppig om teknologi og rekruttering på bloggen sin andreasdelange.no og deltar jevnlige på podcaster om teknologi.

Andreas var med å reetablere Mercuri Urval Bergen fra 2011 – 2016 før han gikk videre til Experis Executive hvor han bygget opp teknologirekruttering i rollen som Recruitment Manager IT. Andreas har også erfaring som management consultant innen LEAN og ITIL i Karabin AS.

Andreas er utdannet MBA fra Griffith University, Bachelor of Science in Marketing fra BI, og har gått Befalsskolen for Hærens Logistikk. Andreas er sertifisert i flere psykometriske testverktøy, blant annet MAP, Matrigma, Cut-e, OPQ, og er DNV sertifisert rekrutterer.

Han begynte som partner i Bønes Virik i 2019.

Meny