Andreas De Lange

Andreas de Lange

Partner

Andreas har et omfattende nettverk og dyp innsikt i den teknologiske og digitale bransjen, spesielt i Bergen. Han har spesialisert seg i et marked hvor det ofte er vanskelig å finne ledere med riktig kompetanse. Med sin kunnskap og erfaring er Andreas en god sparringspartner når stillingsbeskrivelser skal utarbeides, i tillegg til at han hjelper oppdragsgiverne å rekruttere til blant annet CTO-, CEO-, CMO-, CSO- og COO-stillinger.

Han publiserer årlig «CTO-undersøkelsen» og «Lønn- og teknologiundersøkelsen», som begge blir benyttet av IT bransjen i Bergen. Andreas skriver også hyppig om teknologi og rekruttering på sin blogg og deltar jevnlige på podcaster om teknologi.

Da Andreas begynte hos oss i Bønes Virik i 2019 hadde han jobbet med rekruttering i et tiår. Først i Mercuri Urval Bergen, så hos Experis Executive. Han er DNV-sertifisert bruker av blant annet testverktøyene MAP, Matrigma og MUPI og lederutviklingsverktøyet JTI/Teamkompasset. Han er utdannet MBA fra Griffith University, Bachelor of Science in Marketing fra BI, og har gått Befalsskolen for Hærens Logistikk.

Hos Bønes Virik jobber det kompetente medarbeidere med lang fartstid i arbeidslivet, høy utdanning og integritet. Arbeidsmiljøet er godt og stabilt: Vi jobber som et lag, og ikke for oss selv.

Meny