Andreas De Lange

Hos Bønes Virik jobber det kompetente medarbeidere med lang fartstid i arbeidslivet, høy utdanning og integritet. Arbeidsmiljøet er godt og stabilt: Vi jobber som et lag, og ikke for oss selv.

Andreas de Lange

Partner

Andreas de Lange har over 9 års erfaring fra rekrutteringer til leder- og spesialiststillinger innen IT og digitale roller.

Andreas var med å reetablere Mercuri Urval Bergen fra 2011 – 2016 før han gikk videre til Experis Executive hvor han bygget opp teknologirekruttering i rollen som Recruitment Manager IT. Andreas har lidenskap for rekruttering- og teknologi. Han har blant annet drevet en podcast kalt Hiring in Tech, og har utarbeidet innsiktsrapporter om utviklermiljøet i Bergen. Andreas skriver hyppig om teknologi og rekruttering på bloggen sin andreasdelange.no og holder jevnlige foredrag eksternt. Andreas har også erfaring som management consultant innen LEAN og ITIL i Karabin AS.

Andreas er utdannet MBA fra Griffith University, Bachelor of Science in Marketing fra BI, og har gått Befalsskolen for Hærens Logistikk. Andreas er sertifisert i flere psykometriske testverktøy, blant annet MAP, Matrigma, Cut-e, og OPQ.

Han begynte som partner i Bønes Virik i 2019.

Meny