Andreas De Lange

Andreas de Lange

Partner (Tech & Digital)

Andreas er vår sektorekspert innen IT og digitalisering. Han har et omfattende nettverk og dyp innsikt i teknologibransjen, spesielt i Bergen og Oslo. Han har spesialisert seg i et marked hvor det ofte er vanskelig å finne ledere og spesialister med rett kompetanse. Andreas har brukt et tiår på å bygge gode relasjoner med teknologene. Med sin kunnskap og erfaring er Andreas en god sparringspartner når selskaper skal rekruttere  CTO, CEO, CMO, CSO og COO-stillinger, samt seniorutviklere, UX, data scientist, og forretningsutviklere, KAM og konsulentledere innen tech.

Han publiserer årlig «CTO-undersøkelsen» og «Lønn- og teknologiundersøkelsen», som begge blir benyttet av IT bransjen i Bergen. Andreas skriver også hyppig på LinkedIn og deltar jevnlige på podcaster om teknologi.

Da Andreas begynte hos oss i Bønes Virik i 2019 hadde han jobbet med rekruttering i et tiår. Først i Mercuri Urval Bergen, så hos Experis Executive. Han er DNV-sertifisert rekrutterer, og sertifisert i seleksjonsverktøyene MAP, Matrigma OPQ og MUPI. Han er utdannet MBA fra Griffith University, Bachelor of Science in Marketing fra BI, sertifisert i ITIL og ESG rapportering, og har gått Befalsskolen for Hærens Logistikk.

Andreas har rekruttert ca. 500 teknologer til selskaper som PwC, Tietoevry, Sopra Steria, DNB, Bulder Bank, Sbanken, Schibsted, MOWI, EY, TicketCo, Visolit, Frende Forsikring, Atea, Sonat, Clara Venture Labs, Aschehough, StormGeo, Tide ASA, Odfjell ASA, Cutters, DOF ASA, Saga Robotics, Stavanger kommune, Laerdal Medical, Rema 1000, ScaleAQ, ECIT m.fl.

Du kan bli bedre kjent med Andreas på Linkedin, Instagram og Goodreads.

Research er vår besettelse. Det er det viktigste vi gjør og vårt fremste konkurransefortrinn. Derfor har vi spisset oss på sektorer, blant annet teknologi, hvor vi er en av de ledende i Norge

Andreas de Lange, Partner Tech & Digital.