Anne Posner

Anne S. Posner

Managing Partner

Anne tenker strategisk og langsiktig samtidig som hun har kontroll på detaljene. Hun har lang operativ ledererfaring, blant annet som administrerende direktør og salgs- og markedssjef, og har ledet vellykkede omstillingsprosesser og påvirket til bransjeendringer. Anne har styreerfaring og har vært mentor for flere fremgangsrike ledere i norsk næringsliv. Hun forstår hva som kreves av en leder, fordi hun selv har kjent det på kroppen.

Anne har jobbet med rekruttering og executive search siden 2015, først i Mercuri Urval og fra 2019 i Bønes Virik da hun ble hentet av Atle Bønes for å ta over rollen som managing partner. Som operativ konsulent hjelper hun selskaper og organisasjoner med rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner og styremedlemmer, og trives godt i rollen som strategisk sparringspartner med våre oppdragsgivere. Hun har et godt trent øye for å vurdere personlig egnethet og menneskelige egenskaper hos andre, og ser hva som skal til for at en kandidat skal lykkes i en rolle.

Anne er sertifisert bruker av blant annet testverktøyene MAP, MAP-X, Matrigma, MUPI og lederutviklingsverktøyet JTI/Teamkompasset. Hun er utdannet Siviløkonom NHH fra Purdue University i USA.

Hos Bønes Virik jobber det kompetente medarbeidere med lang fartstid i arbeidslivet, høy utdanning og integritet. Arbeidsmiljøet er godt og stabilt: Vi jobber som et lag, og ikke for oss selv.