Anne Posner

Hos Bønes Virik jobber det kompetente medarbeidere med lang fartstid i arbeidslivet, høy utdanning og integritet. Arbeidsmiljøet er godt og stabilt: Vi jobber som et lag, og ikke for oss selv.

Anne S. Posner

Managing Partner

Anne S. Posner har lang operativ ledererfaring, blant annet som markedssjef og administrerende direktør. Hun har ledet vellykkede omstillingsprosesser, påvirket til bransjeendringer, og har styreerfaring fra etablerte selskap, startups og bransjeorganisasjoner. For å utvikle andre i lederrollen, har hun vært mentor for flere fremgangsrike ledere i norsk næringsliv. Siden 2015 har Anne jobbet med lederrekruttering, og bistår selskap innenfor flere bransjer med utvelgelse av ledere, fagspesialister og styremedlemmer. Hun bidrar også med rådgiving og karriereveiledning. Anne er sertifisert bruker av flere psykometriske testverktøy som MAP, Matrigma og MUPI samt lederutviklingsverktøyet JTI/Teamkompasset.

Anne S. Posner er utdannet Siviløkonom fra Purdue University, USA. Hun tok over som daglig leder etter Atle Bønes i 2019.

Meny