Atle Bønes

Atle Bønes

Partner

Atle har omfattende erfaring med rekruttering av ledere og spesialister i et bredt spekter av bransjer. Han har også tung ledererfaring, både fra finans og lederrekruttering. Atle var blant annet administrerende direktør for Vesta Finans før det ble en karriere i rekrutteringsbransjen. Først i PA Consulting Group, så i Korn/Ferry-selskapet Futurestep Norge, hvor han også ble administrerende direktør.

I januar 2007 slo Lasse Virik og Atle seg sammen for å utvikle et nytt selskap i bransjen; Bønes Virik Executive Search. Frem til 2019 var Atle både operativ konsulent og daglig leder i selskapet. Siden 2019 har han fokusert fullt og helt på å hjelpe oppdragsgivere og kandidater som konsulent. Med mer enn 25 års erfaring er Atle en erfaren og respektert samarbeidspartner i det vestnorske næringslivet, også når de aller viktigste stillingene skal besettes.

Han er sertifisert bruker av blant annet testverktøyene OPQ, MAP og Matrigma.

Atle er utdannet siviløkonom fra NHH.

Vi i Bønes Virik er hyggelige og har en vennlig kultur – vi vil finne ut av hvem folk er og få dem til å føle seg trygge. Når flinke folk har det kjekt sammen, blir resultatene gode!