Eva Sandboe

Eva Sandboe

Partner

Eva er dedikert og genuint opptatt av både kunder og kandidater gjennom hele rekrutteringsprosessen, og har over tid bygget langsiktige og gode kundeforhold. Stikkord er forretningsmessig forståelse, ønsket om å være en god ambassadør for kunden samt en respektfull og fortrolig dialog med kandidater.

Hun har 15 års erfaring fra finansbransjen, hvorav 10 år i Storebrand. Her arbeidet hun som prosjektleder for større forretningsmessige prosjekter, som ansvarlig for oppbygging og ledelse av en produktutviklings- og analyseenhet, samt som markedsdirektør i Europeiske Reiseforsikring.

Eva har jobbet med rekruttering og executive search siden 2000. De første seks årene som konsulent i Korn/Ferry-selskapet Futurestep, og fra 2007 som partner i Bønes Virik. Hun har bidratt til rekruttering av ledere og spesialister for nasjonale og internasjonale kunder innenfor en rekke bransjer. Hun har også ledet omfattende rekrutteringsprosjekter hvor hele organisasjoner er blitt bemannet.

Eva har en Master of Business and Marketing fra Handelsakademiet samt to Master of Management-programmer innenfor Consulting og Service Management fra BI. Hun er sertifisert bruker av blant annet testverktøyene MAP og Matrigma.

Vi i Bønes Virik er proffe, men med varme. Vi legger stor vekt på vennlighet og omgjengelighet, og det tror jeg nok spesielt våre kandidater merker. Vi leverer kvalitet i alt vi gjør og til avtalt tid.