Katrine Nygaard

Vi researchere jobber gjerne i team, og hele teamet får eierskap til prosessene. Dette tror jeg bidrar til å få kvalitet i alle ledd, og et grundigere arbeid når vi skal finne gode kandidater.

Katrine Nygaard

Partner, Manager Executive Research

Katrine Nygaard har jobbet med research i rekrutteringsbransjen siden 2000, og har vært ansatt som researcher i Bønes Virik AS siden selskapets oppstart.

Katrine startet som researcher i Jobline/Monster i 2000, og jobbet også i Hudson Global Resources før hun begynte som researcher i Korn/Ferry-selskapet Futurestep i 2004.

Katrine har spesialisert seg på varehandel, og har en solid erfaring med store prosjekter innenfor blant annet dagligvare. Hun har jobbet bredt innen FMCG- og tekstil bransjene med rekruttering av spesialister og ledere  i både Norge og Sverige. Hun har opparbeidet seg et stort kontaktnett i begge landene.

I tillegg til å ha grunnfag i statsvitenskap og psykologi fra Universitetet i Oslo, har Katrine studert statsvitenskap og historie ved Göteborgs Universitet. Hun er partner, og leder vår researchavdeling.

Meny