Lasse virik

Lasse Virik

Partner

Lasse har omfattende erfaring innen nasjonal og internasjonal rekruttering, lederutvelgelse og executive search. Han har hjulpet en rekke toneangivende selskaper i Norge med å rekruttere ledere på høyt nivå. Gjennom mange år har han finslipt evnen til å vurdere kandidaters personlighet og kompetanse, og å finne de som matcher oppdragsgivernes kultur, behov og krav.

I 2006 startet Lasse opp selskapet, som i 2007 ble til Bønes Virik Executive Search etter at han slo seg sammen med Atle Bønes. Da hadde han i flere år jobbet med lederrekruttering i Korn/Ferry-selskapet Futurestep. Før det satt han i tunge lederposisjoner innen varehandel i Skandinavia, både fra leverandørsiden i dagligvarehandelen og detaljist-/kjedevirksomhet. Han satt blant annet i Masterfood Norges skandinaviske ledergruppe, var ansvarlig for forhandlerutvikling i BMW Norge og administrerende direktør i Bang & Olufsen.

Lasse er sertifisert bruker av blant annet testverktøyene MAP og Matrigma. Han er utdannet bedriftsøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt.

I Bønes Virik er vi etterrettelige, og leverer kvalitet – uten å bli for selvhøytidelige. Vi er opptatt av at både kunder og kandidater skal føle seg vel i prosessen.