Hos Bønes Virik jobber det kompetente medarbeidere med lang fartstid i arbeidslivet, høy utdanning og integritet. Arbeidsmiljøet er godt og stabilt: Vi jobber som et lag, og ikke for oss selv.

Monica Strysse

Partner

Monica Strysse har mer enn 25 års arbeidserfaring fra privat sektor, både nasjonalt og internasjonalt,  innen ledelse, markedsføring og salgsledelse. Hun har strategisk og operativ ledererfaring fra profesjonelle bransjer som farmasøytisk industri, forbruksvarer og sport, samt strategisk og operativ rådgivning og ledererfaring fra konsulentbransjen.

Monica har jobbet innen rekruttering, executive search og seleksjon siden 2011.  De første 6 årene i Mercuri Urval, de neste 4 årene innen topp- og mellomlederrekruttering i Visindi AS, og fra høsten 2022 som Partner i  Bønes Virik Executive Search.

Monica er en erfaren seniorkonsulent som med sin interesse for mennesker, ledelse og kommersiell forståelse gir klare og trygge strategiske råd ved valg av ny leder. Hun har solid erfaring med topp- og mellomlederrekruttering innen privat sektor og organisasjoner, og leder oppdrag bl.a. innen helsebransjen, varehandel, bygg, bekvemmelighet og i organisasjonslivet.

Monica har en Master of Marketing fra Norges Handelshøyskole (BI) og et Master of Management program i organisasjonspsykologi. Hun er sertifisert i verktøy for ledervalg og teamutvikling.

Meny