Olav haraldseid

I Bønes Virik er det profesjonalitet og positiv stemning gjennom alle ledd i prosessen. Kunnskap, erfaring og godt teamarbeid gir utslag i god kvalitet.

Olav Haraldseid

Partner

Olav Haraldseid jobber som partner i Bønes Virik AS.

Han har i over 18 år jobbet som HR direktør og Konserndirektør HR i store norske konsern som Statoil ASA, NorgesGruppen ASA, Circle K, og Apotek1.

Olav har hovedfag i idrettspsykologi som utdannelsesbakgrunn, han har gjennomført Olympiatoppens diplomtrenerseminar (Norges høyeste trenerutdannelse), og har dessuten personalledelse og prosjektledelse på masternivå fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet med toppidrett på Norges Toppidrettsgymnas og vært landslagstrener i bordtennis i 7 år.

Olav regnes i dag som en av landets fremste eksperter på endringsledelse og hvordan man kan bygge kultur for gode prestasjoner over tid. Han er dessuten en engasjert foredragsholder og har mottatt pris for beste foredragsholder fra Annonsørforeningen (ANFO’s ugle), stemt frem av deltagerne. Han har også mottatt HR Norges kompetansepris. Olav er sertifisert bruker av Hogans Assessment system, Catells 16pf5, MBTI og Matrigma.

Meny