Tine Bonnevie

Tine Bonnevie

Partner

Tine er opptatt av innovasjon og er nysgjerrig på kommende trender. Dette gjør henne i stand til å se hvordan roller, ansvarsområder og krav vil endre seg fremover i tid, både når hun rekrutterer ledere, spesialister og når hun er rådgiver på CEO-nivå. Hun er opptatt av kvalitet, som kombinert med åpenhet og interesse for mangfold, gjør at hun kan se ting fra andre vinkler.

Hun begynte som partner hos oss i Bønes Virik etter å ha vært managing consultant i Nigel Wright Group og gründer i sitt eget konsulentselskap. Hun har i tillegg mange års erfaring innen markedsføring, salg og kategoristyring, inkludert leder- og P&L erfaring. Tine har jobbet for flere store nordiske og internasjonale FMCG-selskaper, som Orkla ASA, Fjordland AS, Mars Inc. og Mills AS.

Tine er DNV-sertifisert bruker av blant annet testverktøyene MAP og Matrigma, samt flere lederutviklingsverktøy som hun benytter i coaching. Hun har en mastergrad i Marketing Management fra Handelshøyskolen BI og har studert ved McMaster University i Canada.

Hos Bønes Virik jobber det kompetente medarbeidere med lang fartstid i arbeidslivet, høy utdanning og integritet. Arbeidsmiljøet er godt og stabilt: Vi jobber som et lag, og ikke for oss selv.