Hos Bønes Virik jobber det kompetente medarbeidere med lang fartstid i arbeidslivet, høy utdanning og integritet. Arbeidsmiljøet er godt og stabilt: Vi jobber som et lag, og ikke for oss selv.

Tine Bonnevie

Partner

Tine Bonnevie har solid erfaring med rekruttering av spesialister og ledere innen flere bransjer, deriblant varehandel, konsulent, tech og reiseliv. Fra startup til store konsern, innen offentlig og privat sektor. Tine ble partner i Bønes Virik i 2022 og har før det erfaring med rekruttering fra Raadgiverhuset AS, som gründer av Bonnevie Consulting og som Managing Consultant hos Nigel Wright Group.

Tine har før det 16 års erfaring innen markedsføring, salgsledelse og kategoristyring. Hun har jobbet for flere store nordiske og internasjonale FMCG-selskaper, som Orkla ASA, Fjordland AS, Mars Inc. og Mills AS. Her har hun fått kompetanse innen merkevarebygging, produktutvikling, innovasjon, kategoriarbeid, kunde og P&L-ansvar, forhandlinger, samt hatt lederansvar.

Tine har en mastergrad i Marketing Management fra Handelshøyskolen BI og har studert ved McMaster University i Canada. Hun har i senere tid tatt kurs innen coaching og rekruttering ved Handelshøyskolen BI. Tine er en sertifisert bruker av flere testverktøy, blant annet DNV sertifiserte psykometriske testverktøy som MAP og Matrigma fra Assessio. Hun har god erfaring med karriereveiledning, leder- og teamutvikling, med bruk av ulike verktøy og tester.

Meny