Erfaring, kompetanse og kvalitet

Dette er Bønes Virik

Med profesjonalitet, respekt og diskresjon hjelper vi i Bønes Virik deg med å ta gode valg når du skal rekruttere toppledere, mellomledere, spesialister og styremedlemmer.

Bønes Virik startet opp i 2006 og er et av landets ledende Executive Search-selskaper. Vi har lang og bred erfaring med både lederrekruttering, spesialistrekruttering, styrerekruttering og rådgivning.

Vi er veldig bevisste på at vi representerer oppdragsgivers omdømme. Derfor setter vi vår ære i at alle rekrutteringsprosesser hos oss gjennomføres på en profesjonell, respektfull og ryddig måte.

Tar vi på oss et oppdrag, kan du være sikker på at vi leverer. Det er den høye graden av tilbakevendende kunder et bevis på.

Her kan du lese mer om hvordan vi jobber.

Bønes Virik AS
Oslo: Holbergs gate 21, 0166 Oslo
Bergen: Kanalveien 66, 5068 Bergen
post@bonesvirik.no
+47 464 22 777

Kontakt oss

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Erfarne og dyktige medarbeidere

Vi har kontorer i Oslo og Bergen, men har oppdrag over hele landet, også internasjonalt. Våre dyktige medarbeidere har både tung spisskompetanse og bred erfaring.

Våre konsulenter har selv sittet i ledende stillinger i toneangivende organisasjoner og selskaper, og alle har lang erfaring fra profesjonell lederrekruttering. Vi har et erfarent og kompetent team av researchere med bred bransjeinnsikt, strategisk orientering og et stort kandidatnettverk.

Vi i Bønes Virik er et sammensveiset lag som spiller hverandre gode, og samarbeider tett på tvers av byene.

Se hva vi kan hjelpe deg med.

Mangfold og respekt

Vi er stolte av kundene våre og ønsker å vise det gjennom måten vi møter dem på. Vi har kunder i et bredt utvalg av bransjer, fra internasjonale konsern og børsnoterte selskaper til selskaper med en sterk lokal forankring.

Som kandidat hos oss blir du møtt med respekt og vennlighet. Mangfold er viktig for oss. Når vi vurderer kandidater, gjør vi det basert på kompetanse, erfaring og personlige egenskaper.

Vårt mål er å utvikle relasjoner der begge parter investerer i et godt, langsiktig samarbeid.

Våre verdier:

Vennlig
Ambisiøs
Respektfull
Modig

Vår visjon:

Vi finner forbindelsene som fungerer, og tar valg som skaper verdier.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up