Tjenester

Executive Search – rekruttering av ledere

  • Planlegging
  • Søk etter kandidater
  • Vurdering av kandidater
  • Presentasjon av kandidater
  • Oppfølging

Å rekruttere ledere krever erfaring, innsikt og diskresjon. Med vår modell for Executive Search blir du trygt loset gjennom hele prosessen – fra første kartleggingsmøte og helt frem til riktig person har funnet seg til rette i stillingen.

Vår jobb er å finne de kandidatene som best svarer på hver oppdragsgivers unike behov – og å vekke interesse for oppdragsgiver hos kandidatene.

Erfaring gir trygghet

Rekruttering av toppledere og spesialister handler om erfaring, innsikt og forståelse – for hver oppdragsgivers særegenheter, hva som motiverer kandidater og hvor man kan finne riktig kompetanse. Det kommer ikke over natten.

Alle konsulenter og researchere i Bønes Virik har lang erfaring med lederrekruttering. Konsulentene har i tillegg operativ erfaring som ledere fra et bredt spekter av bransjer og toneangivende selskaper. Vår erfaring og kunnskap er din trygghet, og vi leter til vi finner riktig kandidat. Det garanterer vi.

Vi har en diskré tilnærming og får kontakt med de menneskene som vanligvis ikke responderer på stillingsannonser. Du kan være trygg på at prosessen er konfidensiell og at GDPR er ivaretatt. Det gjelder både som oppdragsgiver og som kandidat.

Vår Executive Search-metode

Vi i Bønes Virik jobber etter en velprøvd metodikk som er tuftet på lang erfaring med rekruttering av ledere og sterk faglig kompetanse.

Ved Executive Search analyserer vi først oppdragsgivers behov. Deretter finner, motiverer og kontakter vi, ved hjelp av våre erfarne og strukturerte researchere og brede nettverk, de beste kandidatene. I neste steg vurderer, intervjuer og tester vi kandidatene. Så følger intervjuer sammen med oppdragsgiver, våre anbefalinger og forhåpentligvis avtaleinngåelse.

Vår jobb slutter ikke med signaturtrekket. Vi følger opp både kandidat og oppdragsgiver videre og forsikrer oss om at samarbeidet er blitt som alle parter har håpet.

Du kan lese mer om hvordan vi jobber her.

Våre tjenester

Vi hjelper deg å kartlegge styrets kompetanse og sammensetning.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up