Tjenester

Spesialistrekruttering – målrettet rekruttering av spesialister

  • Behovskartlegging
  • Søk etter kandidater
  • Vurdering av kandidater
  • Presentasjon av kandidater
  • Oppfølging

Å finne og rekruttere spesialister krever erfaring, kompetanse, nettverk og gode verktøy.

Skal dere ansette en ny CFO med FMCG-erfaring? Skalerer dere opp og trenger en tech lead med kommersiell innsikt? Eller har dere behov for en controller som forstår shipping-bransjen?

Uansett hvilke spesialister dere skal rekruttere, kan det å finne riktig person til rollen være både komplisert og tidkrevende.

Erfaring gir trygg rekruttering

I Bønes Virik har vi konsulenter og researchere med lang erfaring innen søk og rekruttering av spesialister og ledere innen et bredt spekter av bransjer. Konsulentene har i tillegg operativ erfaring fra toneangivende selskaper og miljøer med høy fagkompetanse. Vår erfaring og kunnskap er din trygghet, og vi leter til vi finner riktig kandidat. Det garanterer vi.

Vi har en diskré tilnærming og får kontakt med de menneskene som vanligvis ikke responderer på stillingsannonser. Du kan være trygg på at prosessen er konfidensiell og at GDPR er ivaretatt. Det gjelder både som oppdragsgiver og som kandidat.

Vår metode for spesialistrekruttering

Vi i Bønes Virik jobber etter en velprøvd metodikk som er tuftet på sterk faglig kompetanse, sektor- og bransjekompetanse og lang erfaring med rekruttering av spesialister og ledere.

Ved prosesser for rekruttering av spesialister analyserer vi først oppdragsgivers behov. Deretter finner, motiverer og kontakter vi de beste kandidatene. Det gjør vi ved hjelp av våre erfarne og strukturerte researchere, vårt brede nettverk og omfangsrike database bygget opp over mange år og ved hjelp av målrettet digital markedsføring.

I neste steg vurderer, intervjuer og tester vi kandidatene. Så følger intervjuer sammen med oppdragsgiver, våre anbefalinger og forhåpentligvis avtaleinngåelse.

Vår jobb slutter ikke med signaturtrekket. Vi følger opp både kandidat og oppdragsgiver videre og forsikrer oss om at samarbeidet er blitt som alle parter har håpet.

Du kan lese mer om hvordan vi jobber her

Våre tjenester

Vi hjelper deg å kartlegge styrets kompetanse og sammensetning.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up