Vi finner den beste matchen

Når vi tar på oss søkbaserteoppdrag, jobber vi til vi finner den beste kandidaten for rollen og din organisasjon.

Våre pålitelige, konfidensielle og grundige prosesser sikrer at du får den riktige kandidaten som komplementerer teamet ditt. Det beste laget styrker konkurransekraften og evnen til å ta riktige valg, og vi tar dette på største alvor. Vi er meget bevisste på at vi representerer oppdragsgivers omdømme. Derfor setter vi vår ære i at alle prosesser hos oss skal gjennomføres på en profesjonell, respektfull og ryddig måte. For å forstå behovet bruker tid i oppstartfasen med å snakke med stakeholders, og jobber tett med oppdragsgiver gjennom hele prosessen. Vi tar alltid utgangspunkt i oppdragsgivers strategi og hvilken kompetanse som trengs for å nå målene.

Vi er opptatt av mangfold, og som kandidat hos oss blir du møtt med respekt og vennlighet. Vi er opptatt av din karrière og vil invitere deg inn i prosesser der vi tror du vil lykkes, utvikle deg og trives.

Bønes Virik tar vare på kunde og kandidat, og leder prosessen fra planlegging til resultat.

Executive Search

Vi navigerer oss gjennom et eksklusivt nettverk for å finne forbindelsen som fungerer for din virksomhet.

Styrerekruttering

Vi har lang erfaring med å finne rett kandidat til rollen – og å skape lag som presterer sammen.

Kandidatvurderinger

Har bedriften selv funnet flere aktuelle kandidater til en stilling som skal fylles? Vi kan bistå med vurdering og kvalitetssikring av hver enkelt kandidat.

Prosjektrekruttering

Dersom du ønsker å rekruttere flere kandidater inn i samme rolle i en prosess, kan vi gjøre dette som et prosjekt. Ta kontakt med en av våre konsulenter dersom dette skulle være aktuelt for din bedrift.

Annonsert rekruttering

Annonsert rekruttering viser dine vekstvisjoner og sikrer at du møter motiverte kandidater.
Blå trekant