Referanseoppdrag

Vi gratulerer

Espen Aanderud blir ny CFO & Investment Director i GC Rieber

Han blir en viktig brikke i konsernets satsning på bærekraftig forretningsutvikling.

Espen Aanderud CFO & Investment Director i GC Rieber

Espen Aanderud

CFO & Investment Director
GC Rieber

Espen Aanderud begynner i stillingen 1. februar 2024.

GC Rieber er fornøyde med at Espen Aanderud har takket ja til å fylle stillingen som CFO & Investment Director. Han kjenner GC Rieber-gruppen godt, etter at han i 2022 var innleid som konstituert CFO i GC Rieber Compact.

– Våre positive opplevelser fra denne tiden gjør oss sikre på at Espen er en god match for GC Rieber, skriver selskapet i en pressemelding.

I stillingen vil Espen Aanderud ha ansvar for økonomisk- og finansiell styring, eieroppfølging av porteføljeselskapene og forvalting av konsernets overskuddslikviditet.

Bred erfaring fra store aktører

Espen Aanderud kommer fra stillingen som leder av SR-Bank Consulting, der han har vært med på å bygge opp SpareBank 1 SR-Bank ForretningsPartner AS.

Tidligere har han hatt ulike lederstillinger i daværende Statoil, vært Senior Manager TAS i EY, M&A rådgiver i Bridgehead Vest og KPMG Corporate Finance, samt revisor i EY. Dette har gitt ham bred kompetanse og erfaring, blant annet fra ulike forbedringsprosjekter, verdsettelser, M&A, due dilligence, transaksjonsstøtte og finansiell rapportering.

Skal løfte bærekraftsarbeidet

Som CFO & Investment Director i GC Rieber vil Espen spille en viktig rolle i den strategiske satsningen på bærekraftig forretningsutvikling.

– Vi er sikre på at Espen vil bidra med viktig kompetanse for at GC Rieber Gruppen skal nå sine ambisiøse målsetninger, sier CEO Jan Roger Bjerkestrand.

Bønes Virik gratulerer GC Rieber og Espen Aanderud!

Referanseoppdrag

Bønes Virik gratulerer

keyboard_arrow_up