Referanseoppdrag

Vi gratulerer

Morten Kolseth ny International Commercial Director i King Oscar

Han får det internasjonale kommersielle ansvaret for eksportmarkedene, Polen og Norge.

Morten Kolseth International Commercial Director King Oscar Bønes Virik

Morten Kolseth

International Commercial Director
King Oscar

Morten har lang erfaring innen FMCG, og skal sikre videre lønnsom vekst og økte markedsandeler for King Oscar.

Morten Kolseth har 20 års kommersiell erfaring fra globale selskaper. Nå skal han lede King Oscars internasjonale salgsteam i Norge, Polen og eksportmarkedene, og blir en del av King Oscars ledergruppe.

Bønes Virik har bistått King Oscar og Thai Union Europe med å fylle den nyopprettede stillingen som International Commercial Director.

– Vi er glade for at Morten er en del av teamet som skal realisere King Oscars strategiske vekstambisjoner fremover, sier General Manager King Oscar i Thai Union, Bjørn Nordvik, i en pressemelding.

– En spennende utfordring

Kolseth, som har en mastergrad i finans fra NHH, kommer fra rollen som CEO i Isbjørn Is Holding, der han var i syv år. Tidligere erfaring har han fra konsulentselskapet Inventura, og dagligvareselskapene Orkla og Rieber & Søn.

– Jeg er klar. Å skifte fokus fra nasjonal iskrem til global sjømat er en spennende utfordring, sier han.

Verdensledende på sardiner

King Oscar er en ledende internasjonal produsent av premium hermetisk sjømat som sardiner, tunfisk, makrell, sild og torskelever. Selskapet har hovedkontor i Bergen, over 400 ansatte og tilstedeværelse i 29 markeder.

Totalt omsetter King Oscar for over 1 milliard kroner globalt, en dobling siden selskapet i 2014 ble en del av Thai Union Group, en av verdens ledende sjømataktører.

Bønes Virik gratulerer King Oscar og Morten Kolseth!

Referanseoppdrag

Bønes Virik gratulerer

keyboard_arrow_up