Referanseoppdrag

Vi gratulerer

S Insurance rigger seg for fortsatt vekst med nytt styre

Det nye styret sikrer selskapet viktig kompetanse og erfaring på strategiske nøkkelområder.

Bilde: S Insurance
Bilde av det nye styret i S Insurance som Bønes Virik har hjulpet til å finne og velge ut: Toril Eidesvik, Stine Sofie Grindheim Simonsen, Geirmund Sangedal, Nils-Petter Sivertsen

Toril Eidesvik, Stine Sofie Grindheim Simonsen, Geirmund Sangedal, Nils-Petter Sivertsen

Styremedlemmer og styreleder
S Insurance

Det nye styret skal bidra til at S Insurance vokser og utvikler seg videre, til det beste for sine partnere.

Den 23. mai tiltrådte det nyoppnevnte styret til S Insurance.

– Dette er en viktig milepæl i selskapets historie, sier administrerende direktør Marianne Engelsen Hals.

S Insurance har siden oppstarten i 2015 vokst til å bli en relevant og betrodd aktør innen sjøforsikring i Norden og Europa.

– Det nye styret gir oss et solid fundament for å fortsette vekstreisen vår, sier Geirmund Sangedal, gründer og hovedaksjonær.

Bønes Virik har bistått S Insurance med å finne og velge ut et mangfoldig og erfarent styre med utfyllende kompetanse som vil bidra til at S Insurance når sine strategiske mål.

Tung erfaring og bred kompetanse

Nils-Petter Sivertsen trer inn i rollen som styreleder. Han tar med seg lang erfaring fra rederivirksomhet skipsmegling, annen maritim industri og oljesektoren. Sivertsen har blant annet vært CEO i TCO Group, President & CO i JO Tankers, Direktør i FMC Technologies og VP i Rolls-Royce Marine

Med seg på laget får han Geirmund Sangedal, Stine Sofie Grindheim Simonsen og Toril Eidesvik.

Geirmund «Gary» Sangedal er gründer av S Insurance, og har over 20 års erfaring med sjøforsikring fra London, Skandinavia og Singapore.

Stine Sofie Grindheim Simonsen kommer inn som styremedlem med erfaring fra finanssektoren. Hun er en entusiastisk innovatør og tilrettelegger innen FinTech, og har 10 års erfaring fra DNB Bank ASA. Hun er nå CEO i Dealflow, en av Norges største plattformer for crowdfunding. Hun er også medlem av fagruppen for finans i Bergen Næringsråd og har tidligere vært styremedlem i Fintech Norway og Norsk Crowdfunding Forening.

Toril Eidesvik har en mastergrad i jus, med spesialisering innen sjørett. Hun har over 20 års ledererfaring innen skipsfart og skipsforsyningsindustrien, inkludert som administrerende direktør i flere børsnoterte selskaper. Tidligere stillinger inkluderer administrerende direktør i Nekkar ASA (tidligere TTS Group), EMS Seven Seas ASA, og Green Reefers ASA.

Toril har en utmerket forståelse av styring og revisjon, både i en norsk og internasjonal kontekst.

Tilfører S Insurance strategisk kompetanse

– Vi ser frem til å jobbe med så faglig sterke og erfarne styremedlemmer. De tilfører oss viktig strategisk kompetanse på flere nøkkelområder, sier administrerende direktør Engelsen Hals.

Det nye S Insurance-styret hadde sitt første møte torsdag 23. mai 2024.

– Vi ser frem til å samarbeide med ledelsen og eierne for å bidra til ytterligere vekst og lønnsomhet i S Insurance sier den nye styrelederen, Nils-Petter Sivertsen.

Bønes Virik setter stor pris på at vi har fått bistå S Insurance i prosessen med å etablere et nytt styre, og gratulerer dem og de nye styremedlemmene. Vi ser frem til å følge selskapets spennende fremtid.

Referanseoppdrag

Bønes Virik gratulerer

keyboard_arrow_up