Referanseoppdrag

Vi gratulerer

Tore Bjelland ny CFO i Aritma

Den nye finansdirektøren kommer fra stillingen som VP Finance i Autostore.

Tore Bjelland

CFO
Aritma

Bønes Virik har vært så heldige å få bistå Aritma i jakten på ny finansdirektør. Både kunden og vi er veldig fornøyde med at Tore Bjelland nå skal fylle rollen.

Tore Bjelland kommer fra AutoStore, hvor han har vært VP Finance.

– Med sin imponerende bakgrunn fra AutoStore bringer Tore en unik kombinasjon av erfaring og kompetanse til Aritma. Han vil spille en viktig rolle i å styrke vår strategiske retning og hjelpe oss med å forme fremtidens Open Finance-løsninger for bedrifter, sier daglig leder i Aritma, Thor Kristian Seth, i en pressmelding.

Bjelland tror på videre Aritma-vekst

Fintech-selskapet Aritma utvikler løsninger som kobler sammen finansiell data mellom bedrifter, regnskapssystemer og banker. Bergens-bedriften har vokst til å bli en sterk og innovativ aktør på feltet, og i dag er omtrent 15.000 selskaper tilknyttet plattformen deres.

Bjelland har stor tro på at Aritma, tidligere Zdata, vil vokse videre.

– Selskapet har utviklet en solid kundevalidert produktportefølje, som har eksponering mot et stort og voksende marked. I tillegg har selskapet i veldig liten grad hatt en aktiv og målrettet kommersiell satsning, sier han.

Erfaring fra EY og Aker

Tore Bjelland har doble mastergrader i regnskap og revisjon og analyse fra Norges Handelshøyskole (NHH) og University of California, Berkeley.

Han har tidligere jobbet i EY og vært konsulent for Aker BP.

Bønes Virik takker for at vi har fått bistå styret i prosessen, og gratulerer Aritma og Tore Bjelland!

Referanseoppdrag

Bønes Virik gratulerer

keyboard_arrow_up