Referanseoppdrag

Vi gratulerer

Vegard Haveland ny salgssjef i Aritma

Haveland går fra svensk milliardsuksess til bergensk vekstselskap.

Vegard Haveland ny salgssjef i Aritma

Vegard Haveland

Salgssjef
Aritma

Aritmas nye salgssjef skal bidra til at det bergenske fintech-selskapet fortsetter sin imponerende vekstkurve internasjonalt.

Vegard Haveland har vært både norgessjef og salgssjef for betaling i Norden og Baltikum i det svenske fintech-selskapet Tink.

Nå skal han bidra til at det bergenske fintech-selskapet Aritma skal vokse internasjonalt, når han går inn i rollen som salgssjef.

Bønes Virik har vært så heldige å få bistå i prosessen, og både vi og kunden er veldig fornøyde med resultatet.

Setter listen for Aritma

– Vegard har bygget en vanvittig vellykket kommersiell maskin i Tink. Han har den unike egenskapen av å kunne tenke og planlegge virkelig stort og samtidig også eksekvere på levering hver dag. Vi vet derfor nå hvor nivået ligger og så er det bare for hele Aritma å levere på det, uttaler Artima-sjef Jarle Holm til Shifter.

Fintech-selskapet Aritma utvikler løsninger som kobler sammen finansiell data mellom bedrifter, regnskapssystemer og banker. Bergens-bedriften har vokst til å bli en sterk og innovativ aktør på feltet, og i dag er omtrent 15.000 selskaper tilknyttet plattformen deres.

Tar med veksterfaring fra Sverige

Haveland har med seg tung ballast og erfaring når han nå skal bidra til at Aritma vokser videre. I Sverige var han med på reisen da Tink vokste til å bli blant Europas ledende open banking-selskaper. Han var også med da de i 2021 ble solgt til Visa for 18,3 milliarder kroner.

– Jeg trekkes mot mindre selskaper som har brorparten av veksten foran seg, sier Haveland til Shifter.

Bønes Virik takker for at vi har fått bistå Aritma i prosessen, og gratulerer både dem og Vegard Haveland!

Referanseoppdrag

Bønes Virik gratulerer

keyboard_arrow_up