Anne S. Posner

Managing Partner

+47 906 91 846

anne@bonesvirik.no

LinkedIn

Anne S. Posner Bønes Virik

Anne tenker strategisk og langsiktig samtidig som hun har kontroll på detaljene.

Hun har lang operativ ledererfaring, blant annet som administrerende direktør og salgs- og markedssjef, og har ledet vellykkede omstillingsprosesser og påvirket til bransjeendringer. Anne har styreerfaring og har vært mentor for flere fremgangsrike ledere i norsk næringsliv. Hun forstår hva som kreves av en leder, fordi hun selv har kjent det på kroppen.

Anne har jobbet med rekruttering og executive search siden 2015, først i Mercuri Urval og fra 2019 som managing partner i Bønes Virik. Som operativ konsulent hjelper hun selskaper og organisasjoner med rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner og styremedlemmer, og trives godt i rollen som strategisk sparringspartner med våre oppdragsgivere. Hun har et godt trent øye for å vurdere personlig egnethet og menneskelige egenskaper hos andre, og ser hva som skal til for at en kandidat skal lykkes i en rolle.

Anne er sertifisert bruker av blant annet testverktøyene MAP, MAP-X, Matrigma, MUPI og lederutviklingsverktøyet JTI/Teamkompasset. Hun er utdannet Siviløkonom NHH fra Purdue University i USA.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up