Arild Mjøs Andersen

Partner

+47 916 06 509

arild@bonesvirik.no

LinkedIn

Arild Mjøs Andersen Bønes Virik

Arild har rekruttert ledere og spesialister i over 20 år og bygget toppidrettskultur i over ti.

Hans erfaring med å skape sterke team med felles retning, komplementerende ferdigheter og rom for å utfordre hverandre, samt hans analytiske blikk og tallforståelse, har bidratt til fornøyde oppdragsgivere og kandidater – og til OL-gull.

Han har hjulpet en rekke ulike selskaper i et bredt spekter av bransjer, deriblant energi, FMCG, IT/telekom, finans, industri og ulike kompetansebedrifter, med å rekruttere ledere og spesialister. Han bor nå i Bergen, men har jobbet i hele landet.

Arild er sertifisert bruker av blant annet testverktøyene MAP og Matrigma. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og CEMS-Master i International Management fra NHH/Universitetet i Køln. Etter studiene ble han konsulent i McKinsey & Co. I 1999 begynte han å jobbe med rekruttering. Først i Delphi Consulting og Korn/Ferry-selskapet Futurestep og fra 2007 som partner i Bønes Virik. Arild var president i Norges Triatlonforbund fra 2010-2021. Han har siden mars 2022 vært nestleder i styret til SK Brann.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up