Atle Bønes

Partner

+47 928 89 420

atle@bonesvirik.no

LinkedIn

Atle Bønes Bønes Virik

Atle har omfattende erfaring med rekruttering av ledere og spesialister i et bredt spekter av bransjer. Han har også tung ledererfaring, både fra finans og lederrekruttering.

Atle var blant annet administrerende direktør for Vesta Finans før det ble en karriere i rekrutteringsbransjen. Først i PA Consulting Group, så i Korn/Ferry-selskapet Futurestep Norge, hvor han også ble administrerende direktør.

I januar 2007 slo Lasse Virik og Atle seg sammen for å utvikle et nytt selskap i bransjen; Bønes Virik Executive Search. Frem til 2019 var Atle både operativ konsulent og daglig leder i selskapet. Siden 2019 har han fokusert fullt og helt på å hjelpe oppdragsgivere og kandidater som konsulent. Med mer enn 25 års erfaring er Atle en erfaren og respektert samarbeidspartner i det vestnorske næringslivet, også når de aller viktigste stillingene skal besettes.

Han er sertifisert bruker av blant annet testverktøyene OPQ, MAP og Matrigma.

Atle er utdannet siviløkonom fra NHH.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up