Cathrine Sørensen

Senior Executive Researcher

+47 484 00 100

cathrine@bonesvirik.no

LinkedIn

Cathrine Sørensen Bønes Virik

Cathrine går inn i alle prosesser med dyp nysgjerrighet og stort engasjement. Når våre oppdragsgivere skal rekruttere ledere og spesialister, gir hun seg ikke før hun har oversikt over de beste kandidatene til den aktuelle stillingen.

Hun trives når kalenderen er full og liker å jobbe strukturert og systematisk for å løse oppdraget. Med genuin interesse for å bli kjent med nye mennesker, selskaper og bransjer liker hun å jobbe bredt, samtidig som hun dykker dypt.

Hun har flere års erfaring fra rekrutteringsbransjen og har jobbet med executive search siden 2008. Cathrine har omfattende erfaring som prosjektleder for større rekrutteringsprosjekter. Hun jobber i mange bransjer og med alle typer stillinger.

Cathrine begynte hos oss i Bønes Virik i 2008, etter mange år som presseansvarlig i Turistavdelingen ved Spanias Ambassade i Oslo. Hun er utdannet innen språk, reiseliv og økonomi, og har etterutdanning innen journalistikk, salg og markedsføring.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up