Hege Solbakken

Partner

+47 911 04 141

hege@bonesvirik.no

LinkedIn

Hege Solbakken Bønes Virik

Hege Solbakken har vært toppleder i konsulentbransjen og i havnæringene og har vært regionleder i et større IT-selskap. Hennes styrke er innen endringsledelse, organisasjons- og forretningsutvikling samt ESG.

Hun har styreerfaring fra ASA-selskaper, ASer, stiftelser og offentlig eide organisasjoner. Solbakken var statssekretær og stabssjef i regjeringen Stoltenberg 2 og 3 og politisk rådgiver i Bondevik 1.

Hege har siden 2016 jobbet med lederrekruttering innenfor flere bransjer med utvelgelse av ledere, fagspesialister og styremedlemmer. Hun bidrar også med strategisk rådgiving knyttet til styrearbeid. Hege er sertifisert bruker av psykometriske testverktøy som MAP, Matrigma, OPQ og Aon, samt lederutviklingsverktøyet JTI/Teamkompasset.

Hun har hovedfag i sammenlignende politikk fra UiB, og har etterutdanning i Business & Human Rights (UiB) og Styrekompetanse (BI). Hun startet som partner i Bønes Virik i 2022.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up