Katrine Nygaard

Partner, Research Manager

+47 922 24 010

katrine@bonesvirik.no

LinkedIn

Katrine er faglig ansvarlig for alle researcherne her i Bønes Virik. Med en god dose nysgjerrighet, solid allmennkunnskap og brede interesser sørger hun for at vi kan finne de riktige folkene til de rette stillingene.

Hun har jobbet som researcher siden 2000. Først i Jobline/Monster, Hudson Global Resources og Korn/Ferry-selskapet Futurestep før hun begynte i Bønes Virik. Katrine har mye erfaring fra FMCG-bransjen, men liker godt å jobbe i alle bransjer og med alle roller. Hun lar seg lett engasjere, både i folk, bransjer og selskaper, og liker å dykke dypt ned i det hun jobber med. Samtidig er hun veldig opptatt av at flere hoder tenker bedre enn ett. I Bønes Virik jobber hele researchavdelingen sammen som et team for å sikre både kunder og kandidater et best mulig resultat.

Katrine har universitetsutdannelse innen psykologi, statsvitenskap og historie fra både Oslo og Göteborg. Hun har jobbet hos oss i Bønes Virik siden oppstarten i 2007.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up