Linn Marie J. Kristensen

Senior Executive Researcher

+47 402 20 981

linn@bonesvirik.no

LinkedIn

Linn Marie J. Krisenten Bønes Virik

Linn er senior executive researcher, og jobber blant annet med gjennomføring av strukturerte og strategiske analyser av kandidatmarkedet og kontakt med og attrahering av potensielle kandidater.

For Linn handler mye av research-jobben om å lytte, sette seg inn i hva mennesker egentlig ønsker og så se hvordan man kan hjelpe dem. Dette gjelder både oppdragsgivere og kandidater. Med et fininnstilt øre og mange års personalledererfaring, gjenkjenner hun hvilke kandidater som har det som kreves i hver rolle når våre oppdragsgivere skal rekruttere ledere og spesialister.

Linn har åtte års erfaring som kontor- og personalleder for et arkitektkontor, og har tidligere jobbet innen salg mot B2B. Hun er utdannet innen økonomi og markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, og har også deltatt på Solstrandprogrammet Accelerate.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up