Liv K. Braathen

Partner

+47 488 49 499

liv@bonesvirik.no

LinkedIn

Liv K. Braaten Bønes Virik

Liv har mer enn 20 års erfaring med rekruttering av ledere og spesialister.

Uansett om hun rekrutterer toppledere, eller til stillinger på andre nivåer, går hun inn med den samme innstillingen: Å løse oppdraget for kunden best mulig, samtidig som hun møter kandidatene på en god og respektfull måte.

Hun har solid erfaring med executive search og rekruttering fra de fleste bransjer, og har jobbet mye med hotell- og reiseliv, entreprenør- og eiendomsutvikling, havbruk, teknologi og maritim sektor. Liv har blant annet hjulpet en rekke industribedrifter langs kysten med å fylle viktige roller.

Hun har vært partner i Bønes Virik siden 2014.

Liv er DNV-sertifisert bruker av psykometriske testverktøy. Hun er også sertifisert i rekrutteringsverktøyene MAP, Hogans, OPQ32, MUPI, og e-cute og lederutviklingsverktøyet JTI og Teamkompasset. Hun har en Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI Bergen, samt en Bachelor i Hotelmanagement fra Cornell University i New York.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up