Monica Strysse

Partner

+47 971 00 769

monica@bonesvirik.no

LinkedIn

Monica Strysse Bønes Virik

Monica møter oppdragsgivere med nysgjerrighet og interesse for selskapet deres og det de ønsker å få til. Hun mener at prosessene blir best når man tenker sammen og deler meninger, innsikt og kunnskap.

Nøyaktighet og analytiske evner kombinert med interesse, varme og relasjonsbyggende egenskaper har gitt mange fornøyde kunder og kandidater, samt et bredt nettverk av mennesker som kan gi innspill inn i prosessene.

Hun har jobbet i toneangivende selskaper med rekruttering og executive search i over ti år. I 2022 ble Monica partner hos oss i Bønes Virik. Hun har tidligere hatt lederansvar i markedsførings-, legemiddel- og i konsulentbransjen. Monica har hjulpet mange oppdragsgivere på tvers av flere bransjer og organisasjoner, og spesielt innen privat helsenæring nasjonalt og nordisk. Hun har også selv erfaring fra å jobbe i et internasjonalt konsern.

Monica er sertifisert bruker av blant annet testverktøyene MAP, Matrigma, OPQ og MUPI og team- og lederutviklingsverktøyet JTI/Teamkompasset. Hun har en Master of Marketing fra Handelshøyskolen BI og et Master of Management-program i organisasjonspsykologi.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up