Tine Bonnevie

Partner

+47 924 88 788

tine@bonesvirik.no

LinkedIn

Tine Bonnevie Bønes Virik

Tine er opptatt av innovasjon og er nysgjerrig på kommende trender. Dette gjør henne i stand til å se hvordan roller, ansvarsområder og krav vil endre seg fremover i tid, både når hun rekrutterer ledere, spesialister og når hun er rådgiver på CEO-nivå.

Hun er opptatt av kvalitet, som kombinert med åpenhet og interesse for mangfold, gjør at hun kan se ting fra andre vinkler.

Hun begynte som partner hos oss i Bønes Virik etter å ha vært managing consultant i Nigel Wright Group og gründer i sitt eget konsulentselskap. Hun har i tillegg mange års erfaring innen markedsføring, salg og kategoristyring, inkludert leder- og P&L erfaring. Tine har jobbet for flere store nordiske og internasjonale FMCG-selskaper, som Orkla ASA, Fjordland AS, Mars Inc. og Mills AS.

Tine er DNV-sertifisert bruker av blant annet testverktøyene MAP og Matrigma, samt flere lederutviklingsverktøy som hun benytter i coaching. Hun har en mastergrad i Marketing Management fra Handelshøyskolen BI og har studert ved McMaster University i Canada.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up