Tjenester

Prosjektrekruttering – rekruttering av flere kandidater

  • Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3
  • Punkt 4
  • Punkt 5

Det er både tidkrevende og ressurskrevende å skulle rekruttere til flere stillinger samtidig. Vi har lang erfaring med prosjektrekruttering, og leder dere trygt gjennom prosessen fra start til slutt.

Skal du rekruttere til flere stillinger samtidig, er det ekstra viktig å sørge for ryddige prosesser. Vi i Bønes Virik har samlet et lag med solid prosjektlederkompetanse, lang erfaring og tung faglig ballast. Sammen med våre effektive og ryddige researchere tilpasser de fremgangsmåten og planen til hver oppdragsgivers egenart og prosjektets størrelse.

Treffsikker annonsering

Felles for alle prosjektrekrutteringer er at målrettet og treffsikker annonsering er avgjørende for å sikre et stort nok antall aktuelle kandidater.

Vi bruker moderne, dynamisk og tilpasset annonsering i de kanalene som er riktig for hver enkelt stilling. Sammen med våre erfarne samarbeidspartnere målretter vi annonsene så de treffer mest mulig effektivt hos aktuelle kandidater. Vi kan også skreddersy annonsene, og lage større annonsekonsepter, for å skape mer oppmerksomhet rundt arbeidsgiver og rekrutteringen.

Praktisk støtte hele veien

Vi tar oss av hele den praktiske delen av rekrutteringsprosessen.

Vår jobb slutter ikke med signaturtrekket. Vi følger opp både kandidater og oppdragsgiver videre og forsikrer oss om at samarbeidet er blitt som alle parter har håpet.

Våre tjenester

Vi hjelper deg å kartlegge styrets kompetanse og sammensetning.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up