Beate Ottem Svanes

Beate er opptatt av å forstå kundenes forretning, mål og strategi for å kunne omsette dette til kompetansekrav for den aktuelle stilling.

Hun er opptatt av å ivareta både oppdragsgiver og kandidater på en vennlig og profesjonell måte, og er godt trent i personvurderinger. Hun har mer enn 20 års markedsførings- og ledererfaring fra Orkla og Telenor, og som administrerende direktør for et vinimportselskap.

Beate har siden 2010 jobbet med toppleder- og lederrekruttering til en rekke sektorer, både privat og offentlig, blant annet til varehandel, FMCG, bank/finans, industri, NGO-er, forskning, universiteter og høyskoler, helseforetak og sentralforvaltningen.

Hun kommer fra stilling som partner i ISCO Group, der hun har vært ansatt de siste 11 årene

Beate er utdannet siviløkonom og MBA fra Handelshøyskolen BI, og har også gjennomført kurs i styrekompetanse samme sted.
Hun har gjennomført DNV-sertifisering som bruker av arbeidspsykologiske verktøy og som rekrutterer, og er autorisert bruker av testverktøyene MAP og Matrigma, Hogan Assessments, AONs testbatteri Shapes og Scales, og SHLs testbatteri OPQ og Verify.

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up