Illustrasjon podcast Bønes Virik

Podcast: Helge Høibraaten: Hvordan Vimond skalerte internasjonalt

CEO Helge Høibraaten forteller om hvordan Vimond lykkes med å skalere internasjonalt fra år én.

Vimond er et medieteknologiselskap fra Bergen, med 70 ansatte fordelt på Bergen, New York og Sydney. Kundene deres er hovedsaklig mediehus og kringkastere i Europa, Asia og USA.

Vimond ble startet i 2011 og er et av eksemplene på innovasjoner som kommer fra TV2 miljøet. Vi har invitert CEO, Helge Høibraaten, for å høre hvordan Vimond lykkes og skalerte internasjonalt fra år én.

Produsert av Mainstream for Guilty.

Flere aktuelle saker fra Teknologi

de mest ettertraktede teknologene
Rapporter / Teknologiinnsikt

De mest ettertraktede teknologene i Bergen i 2021

Etterspørselen etter teknologer med erfaring vil ingen ende ta. I 2021 økte vi vår oppdragsmengde innen nisjen med cirka 50 prosent og vi ser tydelige tendenser og vekst innen noen kompetanseområder.
Teknologiinnsikt

Teknologi- og lønnsundersøkelsen Bergen 2021

I Teknologi- og lønnsundersøkelsen Bergen 2021 har vi spurt utviklere og CTO-er i Bergen om blant annet lønn og hvor fornøyde de er med arbeidsgiverne, og vi har kartlagt utviklermiljøet i byen.
level up for utviklere
Teknologiinnsikt

Level Up? Karriere-roadmap for utviklere

Ingen vet hva de jobber med om fem år, men for de aller fleste utviklere endrer jobben karakter og ansvar over tid. Faktisk er gjennomsnittsalderen for en utvikler kun 30 år, i følge Stackoverflow (n=74 331).

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up