illustrasjonsbilde til teknologi-saker fra Bønes Virik

Informasjon om Teknologi- og lønns­undersøkelsen Bergen 2024

Andreas de Lange

andreas@bonesvirik.no

Velkommen til årets teknologi- og lønnsundersøkelse! Vi fortsetter vår tradisjon med å kartlegge de siste trendene innen teknologi og lønn i Bergen. Bli med og bidra til verdifulle innsikter om lønnsnivåer, populære teknologier, og de fremste arbeidsgiverne i tech-bransjen. Din stemme spiller en nøkkelrolle i å forme et klart og omfattende bilde av teknologimarkedet i Bergen. Bli en del av dette viktige initiativet i dag!

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra til gode lønnsdata, en pekepinn på hvilke teknologier som er mest anvendt, og topp 30 arbeidsgivere i Bergen. Undersøkelsen er anonym og rapporten deles fritt.

Intensjonen med undersøkelsen er å gi teknologer i Bergen innsikt i hvilke teknologier som er mest populære, lønnsnivå, og en rangering av de mest attraktive arbeidsgiverne innen tech i Bergen.

Årets undersøkelse:

Her er tidligere års rapporter fra undersøkelsene:

Noen ord fra Andreas

Med vennlig hilsen

Andreas de Lange
Ansvarlig for lønnsundersøkelsen og tech-rekruttering i Bønes Virik.

Under kan du se en visuell representasjon av teknologimiljøet i Bergen

Bønes Virik presenterer:

Teknologikartet

Her har vi samlet hele teknologimiljøet på Vestlandet.

(Teknologikartet for Oslo er under utvikling)

Har vi ikke fanget opp din bedrift?
Ta kontakt, så får vi deg med!

Flere aktuelle saker fra Teknologi

de mest ettertraktede teknologene
Rapporter / Teknologiinnsikt

De mest ettertraktede teknologene i Bergen i 2021

Etterspørselen etter teknologer med erfaring vil ingen ende ta. I 2021 økte vi vår oppdragsmengde innen nisjen med cirka 50 prosent og vi ser tydelige tendenser og vekst innen noen kompetanseområder.
Teknologiinnsikt

Teknologi- og lønnsundersøkelsen Bergen 2021

I Teknologi- og lønnsundersøkelsen Bergen 2021 har vi spurt utviklere og CTO-er i Bergen om blant annet lønn og hvor fornøyde de er med arbeidsgiverne, og vi har kartlagt utviklermiljøet i byen.
level up for utviklere
Teknologiinnsikt

Level Up? Karriere-roadmap for utviklere

Ingen vet hva de jobber med om fem år, men for de aller fleste utviklere endrer jobben karakter og ansvar over tid. Faktisk er gjennomsnittsalderen for en utvikler kun 30 år, i følge Stackoverflow (n=74 331).

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up