Logoer til Rainfall og Innovit som fusjonerer og skal ansette ny CEO

Rainfall og Innovit slår seg sammen

De blir et av de største lokaleide IT-selskapene i Bergen. I kjølvannet av fusjonen skal de ansette ny CEO.

Siden starten av 2000-tallet har gründerne Morten Lied og Lars Opedal bygget hvert sitt sterke IT-selskap: Rainfall og Innovit. Selskapene utgjør i dag sammen over 80 ansatte og omsetter for over 120 millioner kroner i året. De er en kjent leverandør av IT-tjenester til flere av de største virksomhetene i bergensregionen.

Fusjonen vil forene selskapenes spisskompetanse, med kunder i både offentlig og privat sektor. Innovit har utviklet eApply – et skreddersydd saksbehandlingssystem for tilskuddsforvaltning. Selskapet har en stor portefølje innen konsulentvirksomhet i offentlig sektor. Rainfall bistår store virksomheter med digitalisering og digital endring gjennom prosjekt- og konsulenttjenester.

Det sammenslåtte selskapet vil bli en bedre samarbeidspartner for kundene, med mulighet til å håndtere større og mer komplekse prosjekter.

«Jeg er ufattelig stolt over alt vi har fått til siden Rainfall ble etablert i 2003. Det er kulturen og driven til alle de ansatte som har tatt oss dit vi er i dag. Når selskapet nå tar neste steg, er det for å bygge et mer robust selskap som kan møte kundens behov og forventninger i en stadig mer kompleks verden,» sier Morten Lied, gründer og CEO i Rainfall.

«Innovit har utviklet banebrytende digitale løsninger som har gjort hverdagen enklere for mennesker over hele landet. Gjennom sammenslåingen forsterkes dette arbeidet, slik at vi kan fortsette å levere førsteklasses digitale løsninger til kunder over hele landet,» sier Lars Opedal, gründer og CEO i Innovit.

I kjølvannet av sammenslåingen skal selskapene ansette ny CEO. Bønes Virik Executive Search vil bistå Rainfall og Innovit i prosessen som starter etter sommeren. Er du interessert i å lede et av de største lokaleide IT-selskapene i Bergen?

Kontakt en av konsulentene hos Bønes Virik:

Flere aktuelle saker fra Lederinnsikt

Hos Bønes Virik møter du solid erfaring med å finne den beste kandidaten for rollen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere i et bredt utvalg av bransjer, og med alt fra internasjonale konsern til lokale selskaper.

keyboard_arrow_up